Bo i Hestnes

OMRÅDET | TOMTER | KONTAKT DNB | UTBYGGERE | OM EGERSUND

Bo mellom himmel og hav

Tomtene i Hestnes-prosjektet har flott beliggenhet i rolige omgivelser, bare fem minutters kjøring unna Egersund sentrum. Landlig, men likevel sentralt. Her får du bo midt i nydelig natur tett på havet, og med herlige turområder like utenfor døren

Når man skal bygge et nytt hjem er beliggenheten selvsagt utrolig viktig. Gode omgivelser er med på å skape et godt liv. Mange familier ønsker derfor å trekke seg litt ut av byens tette gater og boligfelt for å få litt mer plass å leve på, gjerne med nærhet til naturen.

På Hestnes får du nøyaktig dette. Plasseringen av tomtene er meget tiltalende – her bor du fritt og fint oppe i åsen og ut mot havet like sør for Egersund sentrum.

Tomtene byr på gode sol- og utsiktsforhold, der flere av boligene som bygges vil ha utsyn direkte ut på havet, og hvor alle får solen til godt utpå kvelden. Det er i tillegg mulig å skape meget gode uterom.

I nærområdet finnes det også et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav, for eksempel turstien fra Hestnes til Rundevoll og Ryttervik.

Man har også mulighet til å bruke havet til fiske og båtliv, og uansett får du den oppfriskende sjøluften inn stuevinduet hver dag.

Dette er bare noen av de mange fordelene med Hestnes, og det anbefales å kontakte megler for å få mer info og for å avtale en visning av det som kan bli stedet for din families nye hjem.

Bestill prospekt