Bo i Hestnes

OMRÅDET | TOMTER | KONTAKT DNB | UTBYGGERE | OM EGERSUND

Et herlig sted å vokse opp

På Hestnes bor familien i behagelige omgivelser, med kort og trygg vei til barnehage  og barneskole, samt gode lekemuligheter i nærområdet.

For foreldre er selvsagt «Vil barna trives her» et viktig spørsmål når man skal bestemme hvor man skal bo. På Hestnes ligger alt til rette for at svaret på det spørsmålet er et rungende JA!

Området er svært familievennlig. Det ligger gode turområder og flere fine lekeplasser i umiddelbar nærhet, samt to fotballbaner, en lekehytte og mye annet som er med på å skape et trivelig nabolag for de yngre.

I tillegg er det gangavstand til tre ulike barnehager, og det skal snart bygges ny gang- og sykkelvei direkte til Rundevoll skole.

Det finnes også mye spennende å utforske i naturen like utenfor døren, samtidig som man slipper unna biltrafikken som gjør mange foreldre i sentrumsområdet bekymret for barnas sikkerhet.

Til sammen skal det bygges 400 eneboliger, terrasseleiligheter og rekkehus på Hestnes, så det vil heller ikke mangle lekekamerater i nærmiljøet. Og foreldre trenger ikke engste seg – tomtene i dette prosjektet er godt skjermet fra fremtidig anleggstrafikk.

Området har også en velfungerende velforening som jobber for å skape et attraktivt nærområde for beboerne. Det er med på å sikre at både store og små får et godt liv i sin nye bolig på Hestnes.

Kontakt megler for å få mer info om din families nye nabolag. Velkommen skal dere være!

Bestill prospekt