Bo i Hestnes

OMRÅDET | TOMTER | KONTAKT DNB | UTBYGGERE | OM EGERSUND

Her skal boligdrømmer forvandles til virkelighet

Ved å kjøpe tomt på Hestnes står du fritt til å selv velge utbygger, og kan derfor tilpasse boligen til din families ønsker og behov.

Et av problemene med å kjøpe bolig i dag er at du enten kjøper brukt, hvor tidligere eiere har tilpasset hjemmet til sitt bruk, eller kjøper nytt, hvor du i beste fall får bestemme tilvalg som standard på badet eller farge på parketten. Ved å kjøpe en tomt på Hestnes får du selv bestemme hvem som skal bygge ditt nye hjem og nøyaktig hvordan dette skal se ut!

Skreddersydde løsninger som passer din familie skal man ikke kimse av. Det gjør at du slipper å ha et kjøkken som er for lite, et bad som ligger på feil sted eller en stue som ikke er så koselig som den ville vært med en peis. Med tomtekjøp på Hestnes vil planløsningen, materialbruken, interiøret og alt annet være optimalisert for dere.

Det å ha selvbestemmelsesrett gjør også at du kan hente inn tilbud fra flere mulige utbyggere og selv velge hva som er beste løsning for dere. Alternativene er alt fra et standard ferdighus til et arkitekttegnet og unikt hjem spesialtilpasset dine behov.

Så enten du vil tilrettelegge med ekstra soverom for kommende tilskudd i familien eller gjemme svigermor i et eget gjesterom over garasjen når hun er på overnattingsbesøk – på Hestnes er valget til syvende og sist ditt!

Kontakt megler for å høre mer om de mange mulighetene på disse tomtene.

Bestill prospekt