Bo i Hestnes

OMRÅDET | TOMTER | KONTAKT DNB | UTBYGGERE | OM EGERSUND

Her skal boligdrømmer forvandles til virkelighet

På flotte Hestnes er det nå åtte tomter tilgjengelig for kjøp. Disse har ulik størrelse og karakter, så det anbefales å være raskt ute for å få den perfekte beliggenheten for din families nye hjem!

Egersund ligger like ved havet, men likevel er det mange som savner denne nærheten når de bor midt inni et boligfelt i byen. Ved å flytte til Hestnes noen få minutters kjøring unna får du nærhet til både himmel og hav, og mye plass å boltre deg på. Perfekt!
 
De åtte ledige tomtene på Hestnes varierer i størrelse fra 418,5 til 794 kvadratmeter, og selges til fastpris etter «første mann til møllen»-prinsippet. Det gjør at man bør agere raskt for å være sikre på å ikke gå glipp av drømmetomten.

Når tomten så har blitt din har man en romslig reguleringsplan å forholde seg til, noe som skaper mange muligheter til å skape et godt hjem som er romslig både innendørs og utendørs.

Bruk noen minutter til å finne ut hvorfor en tomt Hestnes er det beste valget for deg og din familie, og ta så kontakt med megler for å få mer informasjon om veien videre frem til drømmehjemmet!

Bestill prospekt

Boligtomter i Hestnes